Scana Steel Booforge

Scana Steel Booforge AB er en verdensledende produsent av større truckgafler som kan løfte mer enn 10 tonn. Med Scanas ekspertise innen friformsmiing kan selskapet produsere store gafler og andre smidde produkter etter alle spesifikasjoner, med høye krav til styrke. 

 

Selskapet retter seg i hovedsak inn mot leveranser til truck- og maskinprodusenter samt andra ståltillverkare. I tillegg har selskapet kunder innen olje og gass. Kundene er hovedsakelig lokalisert i Europa men selskapet leverer også til det internasjonale markedet gjennom sitt distribusjonsnettverk.

Internasjonalt marked

Scana Steel Booforge har en veletablert merkevare knyttet til løfteløsninger for tunge gaffeltrucker. Selskapet har også et godt utviklet internasjonalt salgsnettverk og en betydelig erfaring og kompetanse i utvikling og forbedringer av produktene. Dette gjør at selskapet er godt posisjonert for fremtidig vekst.


FAKTA

Omsetning: NOK 78 mill (2017)
Ledes av: Anders Johansson
Hovedkontor: Karlskoga, Sverige
Antall ansatte: 51 (2017)
Website: www.booforge.com

Styre:
Styreleder: Anders Johansson
Styremedlemmer: Jan Petter Hagen, Dag Schjerven, Kjetil Flesjå og ansatterepresentantene Ulf Henrik Mikael Eriksson og Arne Patrik Haraldsrud